Levens-bestemming

Het duurt soms even voor een mens die ene ‘o zo belangrijke vraag heeft weten te beantwoorden;
‘Wat kom ik hier doen?’ of ‘Waar word ik nu eigenlijk het meest gelukkig van?’
In mijn leven heeft dat als typisch laatbloeiertje heel, heel erg lang geduurd. Met name omdat ik het eerste deel van mijn leven, pak ‘m beet tot mijn 32e levensjaar, (het jaar waarin ik vader werd) een relatief ‘common’ en ‘ordinary’ leventje had geleid. Baantje in loondienst, huisje, boompje, beestje, trouwen, kindje etc. Pas toen mijn leven een zeer duidelijke omslag maakte naar een beduidend spirituelere (lees: zelf-bewustere) wijze van in het leven staan, ging mijn leven echt veranderen. Waar het met name het moment van scheiden van de moeder van mijn dochter was, waar ik vanaf mijn 18e levensjaar tevens 18 jaar mee had samengeleefd in al dat keurige brave in de pas lopen, welke mij de echte slinger richting mijn levensbestemming heeft gegeven. Waar het ook duidelijk moge zijn dat het ontstaan van onoverbrugbare verschillen aangaande het vanuit spiritualiteit leven- en be-leven van het leven de hoofdoorzaak van deze scheiding is geweest.

Toen ik er middels het jarenlang diep bestuderen van de psychologische astrologie, en met name ook het ontdekken van het ‘life-destiny system’ van Dan Millman, gebaseerd op de astro-nummerologie, achter kwam wat het goddelijke nu eigenlijk met mij voorhad werden dingen mij pas echt duidelijk, en kon ik mij, deze kennis uit de kosmos in al mijn enthousiasme gretig opzuigende, dan eindelijk naar ‘mijn plekje binnen het geheel’ toe gaan bewegen.

Om je een beeld te geven wat er ‘van hogerhand’ allemaal aan configuraties in mij is gestopt, qua mogelijkheden en menselijke gaves, geef ik je in het tweede hoofdstuk van dit onderwerp in samenvatting een aantal ‘key’ fragmenten weer uit mijn psychologische beroeps- en bestemmingsanalyse en het eerder genoemde life-destiny system ontdekt door Dan Millman, hopende dat je daarmee een redelijk beeld krijgt vanuit welke ingelegde energieën ik mijn werk doe, wie er nu eigenlijk voor je staat, en met welke intenties.
Waarbij opgemerkt, dat zo’n kosmische uitdraai of ‘blauwdruk’ ook voor jou bestaat, en zo’n rapport, tegen enige vergoeding, gewoon op het internet te downloaden is, mits je je geboortetijd exact weet.
(Rapporten waar ik in begeleiding van mensen eerder als coach mee heb gewerkt, en daardoor ook min of meer in gespecialiseerd ben geraakt. Deze zijn aan te schaffen op astro punt kommetje, nadat je je hebt ingeschreven ;-)

Het is bijna eng te noemen hoe nauwkeurig de uit deze analyse voortkomende persoonlijke beroeps- en bestemmings-omschrijving is, en hoezeer ik mijzelf in de genoemde aspecten ook herken.
Astrologie is in mijn ogen dan ook een puur bewezen wetenschap, welke volledig erkend dient te worden en haar volwaardige plaats behoort te kennen- en krijgen naast biologie, astronomie, kosmologie, natuurkunde of quantumfysica.
Omdat de samenvatting nogal veel details geeft plaats ik deze even in een apart hoofdstuk, onder ditzelfde menu-item, genaamd ‘persoonlijke analyse’.